Prikazovanje 1–12 od 70 rezultatov

Etiketa 50x50mm

Tisk belih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše.50x50mmČe boste izbrali tisk etiket, jih lahko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla 100% Naravno 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka 100% NaravnoEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla 100% Naravno 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka 100% NaravnoEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla 35mm

Tisk belih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše.Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČe boste izbrali tisk etiket, jih lahko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla 50mm

Tisk belih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše.Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČe boste izbrali tisk etiket, jih lahko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla 65mm

Tisk belih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše.Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 65mmČe boste izbrali tisk etiket, jih lahko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla Čaj 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka ČajEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Čaj 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka ČajEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Darilo V1 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka Darilo V1Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Dober tek 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka Dober tekEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Dober tek 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka Dober tekEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Domača Bela Moka 35mm

Etiketa Domača Bela MokaEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice ali vrečke.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.