Prikaz vseh 5 rezultatov

Dotisk na Pakirne Papirnate vrečke

Dotisk na papirnate zip vrečke, enoslojne in dvoslojne papirnate pakirne vrečke. Pri zaključku naročila pripnite datoteko za tisk. Priporočena oblika datoteke je vektorska ali pogojno slika v čim višji resoluciji. V primeru vektorske datoteke, naj bodo vse pisave pretvorjene v krivulje. Če je datoteka prevelika za pripetje, jo pošljite preko emaila. Poleg dotiska morate izbrati željeno velikost in tip vrečke, drugače naročilo ne bo izvedeno. V primeru tiska je edino možno plačilo preko Paypal ali preko bančne transakcije. Cena tiska vključuje eno stran pakirne papirnate vrečke. V primeru tiska obeh strani pošljite povpraševanje. Rok izvedbe: do 10 delovnih dni. Artikli na katere dotisk ni mogoč:
  • Eko papirnate zip vrečke z velikim okencem
  • Dvoslojne vrečke z okencem
  • Enoslojne vrečke
  • Vrečke z ventilom
  • Zip vrečke iz folije npr. Matirane bele

Pogosto zastavljena vprašanja pri tisku na pakirne papirnate vrečke:

Lahko natisnete belo barvo na rjave Kraft papirnate vrečke?

Na rjave Kraft vrečke lahko natisnemo skoraj vse barve, ena od teh, ki je ne moremo tiskati, je bela. Če potrebujete belo barvo, jo lahko pri količinah večjih od 500 kos natisnemo s tehniko tiskanja Sitotisk. Torej, če ima vaša datoteka belo ozadje ali bele elemente, se le ti ne bodo videli po tisku oziroma bo ozadje ali bel element ostal nenatisnjen, saj običajno tiskamo na belo površino in bela barva ni potrebna. V tem primeru pa tiskamo na rjavo površino, ki ne vsebuje bele barve.

Katerim barvam priporočate, da se izognemo?

Pri tiskanju na rjavi Kraft priporočamo, da se držite temnejših barv ali utišanih tonov, saj nanje manj vpliva barva papirja, na katerega se tiska. Naravni odtenki delujejo v harmoniji s Kraft papirjem, črna pa daje odličen kontrast. Razen črne, bodo vse barve do neke mere oslabljene, ker bo tiskano na rjavo podlago. Spodaj primer barvne lestvice in oslabljenost barv:

Kakšen dizajn se priporoča za tisk na rjavi Kraft?

Tisk fotografij oziroma realnih elementov se na rjavem Kraftu ne obnese. Poskusite, da je vaša grafika čista in enostavna. Najbolje se obnesejo enostavni logotipi, tekst in enostavna črtasta ter linijska grafika. Izogibamo se tudi tiskanju popolnoma v rob, ker se zaradi robov uniči prehod med grafiko.

Ali je tisk vodoodporen?

Tisk na papirnatih vrečkah je v 99% primerih in ob normalni uporabi vodoodporen. To pomeni da, če se vrečka zmoči, se tisk na vrečki ne bo deformiral oziroma uničil.

Kakšna je obstojnost tiska?

Tisk na papirnatih vrečkah je ob normalni uporabi obstojen in ne zbledi. Če potrebujete resnično obstojen in trajen tisk, ki mora obstati v bolj ekstremnih pogojih ( kozmetični izdelki ali izdelki, ki so primarno namenjeni prenašanju in so zato izpostavljeni mečkanju, drgnjenju in ostalim zunanjim faktorjem ) priporočamo, da izberete papirnate zip vrečke brez okenca ali visoko barierne zip vrečke za kozmetiko.

Etiketa 50x50mm

Tisk belih papirnatih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše. Etikete / nalepke so uporabne tudi kot zapiralo za škatlice. Rok izvedbe: do 3 delovne dni. Velikost: 50x50mm Če boste izbrali tisk etiket, lahko vašo datoteko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla 35mm

Tisk belih papirnatih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše. Etikete / nalepke so uporabne tudi kot zapiralo za škatlice. Rok izvedbe: do 3 delovne dni. Velikost: fi 35mm Če boste izbrali tisk etiket, lahko vašo datoteko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla 50mm

Tisk belih papirnatih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše. Etikete / nalepke so uporabne tudi kot zapiralo za škatlice. Rok izvedbe: do 3 delovne dni. Velikost: fi 50mm Če boste izbrali tisk etiket, lahko vašo datoteko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla 65mm

Tisk belih papirnatih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše. Etikete / nalepke so uporabne tudi kot zapiralo za škatlice. Rok izvedbe: do 3 delovne dni. Velikost: fi 65mm Če boste izbrali tisk etiket, lahko vašo datoteko ob zaključku naročila pripnete poleg.