Prikazovanje 1–12 od 85 rezultatov

Etiketa 50x50mm

Tisk belih papirnatih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše. Etikete / nalepke so uporabne tudi kot zapiralo za škatlice. Rok izvedbe: do 3 delovne dni. Velikost: 50x50mm Če boste izbrali tisk etiket, lahko vašo datoteko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla 100% Naravno 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka 100% Naravno Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice. fi 35mm Črtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla 100% Naravno 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka 100% Naravno Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice. fi 50mm Črtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla 35mm

Tisk belih papirnatih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše. Etikete / nalepke so uporabne tudi kot zapiralo za škatlice. Rok izvedbe: do 3 delovne dni. Velikost: fi 35mm Če boste izbrali tisk etiket, lahko vašo datoteko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla 50mm

Tisk belih papirnatih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše. Etikete / nalepke so uporabne tudi kot zapiralo za škatlice. Rok izvedbe: do 3 delovne dni. Velikost: fi 50mm Če boste izbrali tisk etiket, lahko vašo datoteko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla 65mm

Tisk belih papirnatih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše. Etikete / nalepke so uporabne tudi kot zapiralo za škatlice. Rok izvedbe: do 3 delovne dni. Velikost: fi 65mm Če boste izbrali tisk etiket, lahko vašo datoteko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla BOO! 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka BOO! Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice. fi 50mm Črtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Buča 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka Buča Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice. fi 50mm Črtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Čaj 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka Čaj Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice. fi 35mm Črtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Čaj 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka Čaj Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice. fi 50mm Črtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Darilo V1 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka Darilo V1 Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice. fi 50mm Črtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Dober tek 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka Dober tek Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice. fi 35mm Črtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.