Embalaža

Samostoječe Zip Vrečke

Potisk pakirnih papirnatih zip vrečk z vašo grafiko

Samostoječe zip vrečke so vrsta fleksibilne embalaže z dnom, s pomočjo katerega lahko samostojno stojijo. Uporabljajo se za pakiranje različnih izdelkov, kot so živila, pijača, hrana za hišne ljubljenčke, kozmetika, semena in žita ali ostalega.

Zakaj bi izbrali takšno embalažo za pakiranje vaših izdelkov?

Priročnost

Samostoječe zip vrečke so enostavne za shranjevanje, transport in uporabo. So zelo lahke in zavzamejo precej manj prostora kot ostala tradicionalna embalaža ( npr. škatlice, steklena embalaža, lončki ), kar jih naredi priročno in ekonomično izbiro tako za potrošnike kot za proizvajalce.

Zaščita vsebine

Naše zip vrečke so izdelane iz visokokakovostnih materialov, kot so papir in/ali laminirane folije: te so odporne proti preluknjanju, trganju, svetlobi in vlagi. Takšna zgradba vrečke zagotavlja, da vsebina vrečke ostane sveža in zaščitena dlje časa.

Trajnost

Omenjene vrečke veljajo kot trajnostna izbira, saj uporabljajo precej manj materiala kot tradicionalna embalaža, kar pomeni nižjo porabo energije, manj izmeta na embalažo v primeru optimalne proizvodnje in manj končnega odpada. Prav tako jih je možno reciklirati, kar pomaga zmanjšati njihov vpliv na okolje. Poleg naštetega je pomembno omeniti tudi, da manjša teža embalaže pripomore pri prihranku energije transporta in shranjevanja.

Prilagodljivost

Vrečke so prilagodljive različnim potrebam pakiranja in so na voljo z različnimi dodatki, kot so zadrga, enosmerni ventil za ohranitev arome, reže za trganje itd. Na voljo so tudi razni materiali različnih barv, z okencem ali brez okenca. Na vrečke se lahko lepi etikete ali izvede dotisk vaše grafike.

Več o samostoječih zip vrečkah si lahko ogledate na spodnjem kratkem videu:

Izdelki omenjeni v članku:

Samostoječe zip vrečke