Prikazovanje 1–12 od 26 rezultatov

Zapri

Etiketa 102x76mm

Tisk etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambeno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše.102x76mmČe boste izbrali tisk etiket, jih lahko ob zaključku naročila pripnete poleg.
Zapri

Etiketa 50x50mm

Tisk etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambeno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše.50x50mmČe boste izbrali tisk etiket, jih lahko ob zaključku naročila pripnete poleg.
Zapri

Etiketa 60x30mm

Tisk etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambeno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše.60x30mmČe boste izbrali tisk etiket, jih lahko ob zaključku naročila pripnete poleg.
Zapri

Etiketa 76x51mm

Tisk etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambeno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše.76x51mmČe boste izbrali tisk etiket, jih lahko ob zaključku naročila pripnete poleg.
Zapri

Etiketa okrogla 100% Naravno 35mm

Etiketa 100% NaravnoEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.
Zapri

Etiketa okrogla 100% Naravno 50mm

Etiketa 100% NaravnoEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.
Zapri

Etiketa okrogla 35mm

Tisk etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambeno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše.Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČe boste izbrali tisk etiket, jih lahko ob zaključku naročila pripnete poleg.
Zapri

Etiketa okrogla 50mm

Tisk etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambeno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše.Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČe boste izbrali tisk etiket, jih lahko ob zaključku naročila pripnete poleg.
Zapri

Etiketa okrogla Dober tek 35mm

Etiketa Dober tekEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.
Zapri

Etiketa okrogla Dober tek 50mm

Etiketa Dober tekEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.
Zapri

Etiketa okrogla Hvala 35mm

Etiketa HvalaEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.
Zapri

Etiketa okrogla Hvala 50mm

Etiketa HvalaEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.