Prikaz vseh 4 rezultatov

Etiketa 50x50mm

Tisk belih papirnatih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše. Etikete / nalepke so uporabne tudi kot zapiralo za škatlice. Rok izvedbe: do 3 delovne dni. Velikost: 50x50mm Če boste izbrali tisk etiket, lahko vašo datoteko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla 35mm

Tisk belih papirnatih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše. Etikete / nalepke so uporabne tudi kot zapiralo za škatlice. Rok izvedbe: do 3 delovne dni. Velikost: fi 35mm Če boste izbrali tisk etiket, lahko vašo datoteko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla 50mm

Tisk belih papirnatih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše. Etikete / nalepke so uporabne tudi kot zapiralo za škatlice. Rok izvedbe: do 3 delovne dni. Velikost: fi 50mm Če boste izbrali tisk etiket, lahko vašo datoteko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla 65mm

Tisk belih papirnatih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše. Etikete / nalepke so uporabne tudi kot zapiralo za škatlice. Rok izvedbe: do 3 delovne dni. Velikost: fi 65mm Če boste izbrali tisk etiket, lahko vašo datoteko ob zaključku naročila pripnete poleg.