Prikazovanje 1–12 od 30 rezultatov

Etiketa okrogla 100% Naravno 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka 100% NaravnoEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla 50mm

Tisk belih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše.Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČe boste izbrali tisk etiket, jih lahko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla Čaj 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka ČajEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Darilo V1 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka Darilo V1Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Dober tek 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka Dober tekEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Domača Bela Moka 50mm

Etiketa Domača Bela MokaEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice ali vrečke.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Domača Polbela Moka 50mm

Etiketa Domača Polbela MokaEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice ali vrečke.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Domače 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka DomačeEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Domače Suho Sadje 50mm

Etiketa Domače Suho SadjeEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice ali vrečke.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Domače V2 50mm

Etiketa Domače V2Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Hvala 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka HvalaEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Hvala V2 50mm

Samolepilna etiketa / nalepka Hvala V2Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 50mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.