Prikazovanje 1–12 od 19 rezultatov

Etiketa okrogla 100% Naravno 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka 100% NaravnoEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla 35mm

Tisk belih etiket s pigmentnimi barvami, ki so primerne za kozmetično in prehrambno industrijo saj se tekst zelo težko izbriše.Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČe boste izbrali tisk etiket, jih lahko ob zaključku naročila pripnete poleg.

Etiketa okrogla Čaj 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka ČajEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Dober tek 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka Dober tekEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Domača Bela Moka 35mm

Etiketa Domača Bela MokaEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice ali vrečke.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Domača Polbela Moka 35mm

Etiketa Domača Polbela MokaEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice ali vrečke.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Hvala 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka HvalaEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Hvala V2 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka Hvala V2Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Hvala V3 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka Hvala, ker podpirate mala podjetjaEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Hvala V4 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka Hvala, ker podpirate moje malo podjetjeEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Hvala V5 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka Hvala V5Etiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.

Etiketa okrogla Naravno 35mm

Samolepilna etiketa / nalepka NaravnoEtiketa je uporabna tudi kot zapiralo za škatlice.fi 35mmČrtkana črta ponazarja rez in ne bo vidna na etiketi.